onsdag 30 september 2009

They got the look!

Vad happy man blir inombords när allt går fin fint på arbetet, från början till slut. Som ni vet har Hjälpmedelsmässan dragit igång idag i Malmö. Människor blev det en massa, coola hjälpmedel att utforska och så klart Aktiva Tjejer som modeller!!! Tjejerna var smått nervösa när dom anlände Stadionmässan tidigt i morse för att förbereddas med smink och hår. Men när jag väl tryckte play och högtalarna började spela Roxettes, "She´s got the look", klev tjejerna in i sina roller som mannekänger. De jobbade galant på golvet! Även om det finns en tant-varning på kläderna så gjorde dom sitt jobb, och det var att lysa och visa kläderna för publiken.

Tv, tidningar och övrig publik sprang i stort sätt efter tjejerna när musiken väl tystnat. Ikväll på kanal 1 kl 19.15, på Sydnytt, får vi se Meg, som bar brudklänning, och Veronika berätta om dagens modevisning. Metro intervjuade Celina, det var dock osäkert när detta skulle tryckas. Sydsvenskan nappade också på tjejerna så håll utkik där med! Som sagt, alla bokstavligt talat jagade tjejerna från alla håll för en kommentar. I veckan har jag dessutom blivit jagad från olika håll och dessa vill "låna" våra tjejer i slutet av oktober för en mannekäng uppvisning i Helsingborg. Det är bokat! Verkar som flera bolag vill ha våra tjejer för idag blev det utlämning av mitt nummer och mail! Med andra ord är Aktiva Tjejer väldigt eftertraktade!

I morgon blir det nya tag och ny publik att förföra. Tjejerna går kl 11.00 och igen kl 13.00! Där applåderna kommer ifrån, ja, där finns Aktiva Tjejer!

XoXo eran Maddy

1 kommentar:

  1. Ett expempel på att våra tjejer gör ett bra jobb
    Tick tack
    Ulf/Barn&Ungdomsassistans

    SvaraRadera

Var på tiden att du lämna ett spår efter dig, tack, ifrån BUA :)