onsdag 10 november 2010

FunWheels!

Jag kom att höra talas om ett privat familjeföretag som stävar efter att alla hjälpmedel inte bara ska vara funktionella utan också snygga och roliga. Hjälpmedlet ska spegla personens personlighet! Och varför inte? En idé som är självklar. Familjeföretaget heter "FunWheels"!

FunWheels startades av Eva och Thomas Klevås. När deras dotter föddes med en medfödd muskelsjukdom, som gör att hon måste använda sig av rullstol, insåg familjen också att de hjälpmedel som fanns på marknaden var mycket tråkiga. Dessa saknade personlighet. Familjen ville ändra på detta och med enkla medel förändrade de dotterns rullstol efter hennes smak och tycke. Dottern är idag ständigt en inspiration för familjen och berättar mer än gärna vad som är snyggt, fräckt och "inne"!

FunWheels har ett antal produkter på deras hemsida och fler ska det bli! Gå in på FunWheels och kolla in det som finns. Saknar du någon produkten eller har ni själva ideer, var då inte rädda att lägga fram dessa till Eva och Thomas! Med hjälp av FunWheels får ni en möjlighet att få era hjälpmedel att lysa så som ni själva vill att de ska lysa men framför allt så kan man med enkla medel lyfta fram er personlighet genom att förändra de gråa och trista hjälpmedel som oftast finns där ute. Och visst vill man synas, höras och visa vem man egentligen är?!

http://www.funwheels.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Var på tiden att du lämna ett spår efter dig, tack, ifrån BUA :)