torsdag 10 mars 2011

Projekt Chili!

BUA och VårOmtanke har startat ett projekt, ett projekt som jag tror många barn och unga kommer att äällskkkka! Ja, även vi vuxna så klart men framför allt den yngre publiken kommer att bli galna. Projektet heter "Projekt chili"! Det är precis vad det låter, en plats där du kan komma för att chila, bara hänga med alla dina polare! På Chili får du tillgång till bland annat en myshörna där film, tvhäng och fötterna på bordet är tillåtet. Det finns tillgång till stor bioduk, Singstar, GuitarHero, biljard, sällskapsspel i alla former, pyssel för den fingerfärdiga, Dart, pingis, tillgång till dator för den som vill plugga, ja det finns alltså det mesta du behöver för en fin och härlig fritid.

Som om detta inte räckte, det finns även ett Snoezel rum för den som verkligen önskar avslappning och vila. På plats kan du oxå ta en liten fika eller värma din egen mat. Visst låter det nice?! Kom på en förhandsvisning den 18 mars mellan kl 12-15. Jag återkommer så klart när dörrarna öppnas för gott och projekt chili är redo att hängas i! Projekt chili kommer nämligen ha öppet 1-2 gånger i veckan under ett x antal timmar.

Kom nu och chila med oss den 18 mars, vi finns på Höjdrodergatan 15. Och självklart har vi tänkt på tillgängligheten. Äntligen kan du komma och chila på din fritid utan att oroa dig för bristande tillgänglighet! Grymt va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Var på tiden att du lämna ett spår efter dig, tack, ifrån BUA :)