onsdag 19 augusti 2009

BUA + HJÄRNKRAFT


Ulf på kontoret vill dela med sig idag via vår kära blogg:

Idag fick vi ett trevlig möte med Per-Erik Nilsson från HJÄRNKRAFT där vi bl.a diskuterade personlig assistans till barn och ungdomar samt vuxna. Med på mötet var även VårOmtanke som har assistans för kunder 25 år o uppåt.

Alltid trevlig att träffa Per-Erik som har en stor kundskap inom detta område, ett plus är hans egna erfarenheter av förvärvad hjärnskada. Tack Per-Erik!

En kort beskriving om Hjärnkraft:
Föreningens huvuduppgifter (förvärvade hjärnskador) är att påverka, uppvakta, och bevaka politiker och tjänstemän verksamma inom vårt område. Stötta, ge råd och tips till skadade och deras anhöriga och närstående. Erfarenhetsutbyte - att hjälpa till och sammanföra personer exempelvis "erfarna" skadade/anhöriga med "oerfarna" skadade/anhöriga. Informera allmänhet och skakade/anhöriga om hjärnskador. Bedriva opinionsbildning i samhället, skapa attitydförändringar. Anordna konferenser, seminarier och utbildningar både för medlemmar och personal som arbetar inom området. Social verksamhet för sina medlemmar exempelvis resor, utflykter, bio och teater.

//Ulf, Barn och Ungdomsassistans

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Var på tiden att du lämna ett spår efter dig, tack, ifrån BUA :)