tisdag 25 oktober 2011

Minns ni?

Minns ni den där grannen som sitter i rulle och som jag skrev om i sommras? Att jag var lite förbannad på honom och hans argument? Att jag inte ville ha med honom att göra? Nu förstrår ni kanske varför. Magkänslan ska man helt enkelt lita på.

Artikel från Aftonbladet, Malmö Limhamn:

"Han har pistol, spring!”

Kollegorna hade varit på personalfest när en rullstolsburen man började skjuta mot dem.

– Vi hörde en hög knall och vände oss om. Då såg vi en man i rullstol med ett vapen i handen. Han siktade rakt mot oss, säger ett vittne till Aftonbladet.

Mannen misstänks nu för mordförsök på sju personer.

Vittnet och hans arbetskamrater hade under fredagskvällen varit på personalfest på bowlinghallen i Limhamn. Åtta minuter före åtta på kvällen lämnade de stället för att åka vidare.

På väg till bilarna blev de beskjutna av en man i rullstol.

– Jag skrek till min kollega: ”Han har pistol, spring!” säger vittnet.

Hela sällskapet började springa för sina liv. Samtidigt som de flydde hörde de hur mannen avlossade ytterligare ett skott. Sedan ännu ett.

– Inga personer har träffats, uppger Calle Persson vid Skånepolisen.

Väl i säkerhet larmade arbetskamraterna polisen. Några i det beskjutna sällskapet såg hur mannen efter skjutningen lämnade platsen.

– De såg när han rullade i väg med sin hund, säger vittnet.

Polisen kunde strax efteråt gripa mannen, som är 34 år gammal, på en bensinmack i närheten. På sig hade han en pistol, som beslagtogs. Polisens yttre befäl, Paul Juhlin, säger till Sydsvenskan att vapnet av allt att döma är skarpladdat. På platsen för skottlossningen har polisen hittat flera tomhylsor.Vapenhund och tekniker skickades till brottsplatsen för att säkra spår och mannens hund har tagits omhand av polispersonal på plats. 34-åringen misstänks för mordförsök på de sju kollegorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Var på tiden att du lämna ett spår efter dig, tack, ifrån BUA :)