söndag 29 maj 2011

Avslut.

Nu är min baby hemma igen (Princess alltså). Hon sover sött i sin säng med Lullen vid sin sida (katten alltså). Dagens promenad blev den första på väldigt länge. Härligt att ha sin promenadbästis på hemmaplan igen. Hon hjälpte även matte att rensa ogräs idag, hon måste ha saknat våra underbara aktiviteter tillsammans.

I morgon är det dags för utbildningens sista seminarium, en redovisning av vårt sista projektarbete. Känns konstigt. Kommer kännas ännu konstigare på onsdag när vi går ut, när vi är färdiga. Färdiga socionomer. Trots att man inte kommer sakna tentor och annat skit så kommer man sakna sitt gäng som man hängt med i 3,5 år. Alla kommer att gå varsitt håll, jobba på olika platser och jobba på olika sätt. Det är det som är så härligt med socionomer, de finns överallt och ingenstans. Foto från mitt avslut kommer, ni måste ju oxå få ett avslut på min studieresa. Så foto får det bli. Som ett avslut och som minne.

1 kommentar:

  1. Madde,,,, känns nästan lite sorgligt sådär sista av allt men ändå början på så mycket nytt. Kommer att sakna dig, som tur e finns du runt hörnan om saknaden blir för stor!! På något sätt ses vi framöver, det lovar jag! Tänk att vi e i mål! Otrolig känsla! Massor av kramar från din klasskamrat o vän!! Katarina

    SvaraRadera

Var på tiden att du lämna ett spår efter dig, tack, ifrån BUA :)